Na prodaju Koncern Farmakom M.B. sa četiri rudnika olova, antimona i cinka

Na osnovu rešenja o bankrotstvu, oglašena je prodaja koncerna Farmakom M.B. iz Šapca kao pravnog lica, a procenjena vrednost je oko 1,2 milijarde dinara.

Srbija

Izvor: ekapija.com

Petak, 06.12.2019.

10:37

Na prodaju Koncern Farmakom M.B. sa četiri rudnika olova, antimona i cinka
Foto: Depositphotos, TTstudio

Imovinu koncerna čine rudnici olova, antimona i cinka - Rujevac, Stolice, Kik Dolić, Ravnaja, kao i nepokretna imovina na lokacijama Planina, Brštica, Kostajnik, Likodra, Krasava, Tolisavac i Zavlaka, kao i pripadajuća pokretna imovina i potraživanja.

Na prodaju je i pokretna imovina pomenute kompanije, razvrstana u posebne celine. Ponuđena je trafo stanica u Šapcu sa procenjenom vrednošću od 4,7 miliona dinara, kao i zalihe materijala u Dobriću, oprema u Guči, i kancelarijski nameštaj u predstavništvu u Beogradu, prenosi eKapija.

Prodaja se vrši javnim prikupljanjem pisanih ponuda. Ponude treba dostaviti stečajnom upravniku koncerna najkasnije do 27. januara 2020. do 11.45, a javno otvaranje ponuda je istog dana, 15 minuta kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: