Hotel Stara planina ponuđen u zakup, početna cena četiri miliona dinara

Javno preduzeće "Stara planina" ponudilo je u zakup Hotel Stara planina koji ima više od 24,5 hiljada kvadratnih metara.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 15.11.2019.

17:25

Hotel Stara planina ponuđen u zakup, početna cena četiri miliona dinara
Foto: Depositphotos, Pakhnyushchyy

Početna mesečna cena zakupnine je četiri miliona dinara bez PDV-a.

Za zakup ovog hotela traže se zatvorene pismene ponude koje se mogu dostaviti do 29. novembra, a njihovo otvaranje biće 3. decembra.

Najbolja ponuda biće odabrana po kriterijuma najviše ponuđene cene, delatnosti koja će se obavljati u hotelu i referencama ponuđača.

Hotel Stara planina je u vlasništvu istoimenog preduzeća za razvoj planinskog turizma, a pored garaže i suterena ima i prizemlje, dva sprata i potkrovlje, kao i galeriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: