Treća prodaja imovine Progresa

Kompanija Progres oglasila je treću prodaju nepokretne imovine putem javnog nadmetanja.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 08.11.2019.

16:05

Treća prodaja imovine Progresa
Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Predmet prodaje su objekti koji se nalaze u sklopu zgrade "Progres" u Zmaj Jovinoj u centru Beograda, u pešačkoj zoni Knez Mihailove ulice, a imovina je podeljena u osam celina.

Najvredniji objekat jeste galerija površine 751,73 kvadratnih metara, čija početna cena iznosi oko 5,27 miliona evra, piše eKapija.

Kako je ranije saopšteno iz gradske uprave, namena galerije, međutim, ne može se menjati, odnosno ona mora ostati galerijski prostor. Na prodaju su i Biznis klub i ostale poslovne prostorije u Palati "Progres".

Takođe, kompanija "Progres" oglasila je i prodaju tehničkog centra progres u Krnjači, čija je početna cena 11,5 miliona evra. Preduzeće prodaje i suvlasnički udeo u 45/100 idealnih delova prava svojine na zgradi benzinske stanice, takođe u Krnjači, i to po početnoj ceni od 815.230,17 evra.

Cene imovine koja se prodaje umanjene su u odnosu na prvu prodaju, dok su u odnosu na drugu prodaju, cene ostale nepromenjene.

Javno nadmetanje zakazano je za 11. decembar 2019. godine u 12 časova.

Prodaja nepokretnosti, piše između ostalog portal, sprovodi se u skladu sa UPPR-om kako bi se namirili poverioci. UPPR je postao pravosnažan 6. marta ove godine rešenjem Apelacionog suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: