Objavljen datum: Evo kada se otvara poslednja deonica auto-puta do Bugarske granice

Svi građevinski radovi na Istočnom kraku koridora 10 biće gotovi do 31. oktobra.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 23.10.2019.

10:27

Objavljen datum:  Evo kada se otvara poslednja deonica auto-puta do Bugarske granice
Foto: Depositphotos, rasica, 81045574

Za saobraćaj će ova deonica biti puštena 9. novembra, najavila je danas ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Svečanom puštanju za saobraćaj ove deonice prisustvovaće najviši zvaničnici Srbije i Bugarske, rekla je Mihajlović novinarima.

U pitanju je velika stvar za Srbiju i odnose sa Bugarskom kao i za razvoj naše zemlje, istakla je Mihajlović, dodajući da je sada vreme da se država posveti izgradnji novih atuo-puteva i konekcija sa regionom.

"Srbija mora da radi što više da bi se razvijala ubrzano da bi ljudi ostajali da žive ovde. To je suština, imajući u vidu sve što se dešava u jugoistočnoj Evropi da se razvoj učini što bržim", rekla je ministarka, koja je otvorila seminar o socijalnoj inkluziji romske zajednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: