Dobar maketing ili ugrožavanje saobraćaja? U Vojvođanskoj ulici postavljen neobičan znak VIDEO

U Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu postoji jedan čudan znak, koji je napravio pometnju u saobraćaju.

Srbija

Izvor: B92, Prva TV

Subota, 19.10.2019.

12:10

Dobar maketing ili ugrožavanje saobraćaja? U Vojvođanskoj ulici postavljen neobičan znak VIDEO
Foto: Prva TV

Vlasnici obližnjeg kafića su postavili reklamu. Kako prenosi Prva TV, oni su pored druma postavili saobraćajni znak u obliku znaka "stop". Vozači automobila u prvi mah ne vide šta je na znaku napisano. Zaustavljaju automobile i usporavaju saobraćaja.

Koliko je ovo opasno, za Prva priča Milan Božović, Komitet za bezbednost saobraćaja.

"Ovaj znak ni po kakvoj karateristici ne ispunjava nijedan od uslova koji su propisani Pravilnikom o saobraćajnoj siganilizaciji. On može dovesti u zabludu vozače", objašnjava Božović.

Prema njegovim rečima, dešava se da građani sami postavljaju znakove, na svoju ruku. Vozači postupe po tim znakovima i onda dođe do saobraćajne nesreće. Božović naglašava da je upravljač puta obavezan da kontroliše znakove pored puta.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: