Najavljene investicije na Vračaru: Rekonstrukcija ulica, gradnja sportskog centra sa bazenom...

Gradska opština Vračar svečano je obeležila praznik Dan opštine.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.10.2019.

10:22

Najavljene investicije na Vračaru: Rekonstrukcija ulica, gradnja sportskog centra sa bazenom...
Foto: Depositphotos/milangucci

Predsednik opštine Milan Nedeljković najavio je kapitalne i glavne projekte čija je realizacija planirana do kraja 2020. godine, a odnose se na rekonstrukciju aneksa koji je Opština ustupila predškolskoj ustanovi Vračar, škola, izgradnju novog sportskog centra sa velikim otvorenim bazenom i multifunkcionalnom dvoranom, kao i rekonstrukcija enterijera Upravne zgrade opštine Vračar.

Govoreći o rekonstrukciji ulica i saobraćajnica Nedeljković je istakao da su u poslednjih šest meseci rekonstruisane Cerska ulica, Jovana Rajića, Dubljanska, Svetozara Gligorića, Šumatovačka, i istovrmeno najavio, da će uz pomoć Grada Beograda biti kompletno renovirane i proširene Makenzijeva ulica, Cara Nikolaja i Žička.

Nedeljković je istakao i da će početkom 2020. godine početi rekonstrukcija Južnog bulevara, navodi se na sajtu ove gradske opštine.

Govoreći o planovima opštine Vračar u cilju povećanja zelenih površina, predsednik je najavio i kompletno renoviranje tri velika vračarska parka – Čuburski, Neimarski i park Petra Bojovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: