Hotel Putnika na prodaju sa bazenom i sportskim terenima

Imovina firme "Putnik" iz Prijepolja, procenjena na 106,5 miliona dinara, ponuđena je na prodaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 20.09.2019.

11:21

Hotel Putnika na prodaju sa bazenom i sportskim terenima
Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Za razliku od prethodne prodaje imovine, za ovu nisu ponuđeni objekti na Jabuci, pored puta Prijepolje - Pljevlja, odnosno Spomen dom "Boško Buha", Pionirski dom i Dom kulture, koji su kao nepokretno kulturno dobro zaštićeni još 1987. godine.

Glavna imovina koja je na prodaju je dvospratni hotel u Prijepolju, čija je neto površina 4,7 hiljada kvadratnih metara, bazen i sportski tereni koji se uz njega nalaze.

Kako se navodi, plac veći od dva hektara na kome se nalaze ovi objekti nije predmet prodaje i ostaje državna svojina.

"Putnik" iz Prijepolja je u stečaju od 2010. godine, a pisane ponude zainteresovani za hotel mogu dostaviti do 29. oktobra, kada će biti i otvorene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: