CarGo od sada i u Francuskoj: Prvo stiže u Nicu, Kan i Sen Trope

Beograd -- Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić potpisao je Ugovor o saradnji sa francuskom kompanijom Black limo service.

Izvor: B92
Podeli
Foto i video: CarGo/Dušan Leonovski
Foto i video: CarGo/Dušan Leonovski

Time će srpski CarGo postati dostupan u Francuskoj.

Prvi gradovi u kojima će usluga biti dostupna su Nica, Kan i Sen Trope.

"Potpisivanje ovog ugovora veliki je korak napred za srpsku privredu i izvoz domaćeg proizvoda. Ponosni smo što je srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište. Francuski partneri su nas kontaktirali jer imamo softver najvišeg kvaliteta, stalno inoviramo i veoma vredno radimo da bismo ponudili najbolju uslugu i uslove", istakao je Guberinić prilikom potpisivanja ugovora u kancelarija kompanije CarGo u Beogradu.

Direktor CarGo-a je rekao da će sada CarGo biti dostupan u još nekoliko gradova na teritoriji Evropske unije.

"Pokazali smo da možemo da se takmičimo sa većim kompanijama u našoj industriji", kazao je Guberinić.

Prema rečima Kristijana Vinsenta, direktora kompanije Black limo service, francuskim preduzetnicima je važno da imaju jakog i dovoljno predusretljivog partnera koji može da podigne na viši nivo posao visoke i luksuzne klase u Francuskoj, zbog čega su se odlučili za saradnju sa kompanijom CarGo Technologies.

"Ova saradnja će samo unaprediti i ojačati već dobre odnose između Srbije i Francuske. Nadamo se da će se kao rezultat ovog partnerstva uspostaviti dugotrajan savez između naše dve kompanije u budućnosti. Ubrzo planiramo širenje i na druge gradove u Francuskoj", istakao je Vinsent.

CarGo od ranije posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građaniima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja građana CarGo kao inovativnu pomoć na putu.

strana 1 od 186 idi na stranu