Gradi se hotel Vrnjačke terme: Kompleks sa osam bazena biće otvoren 2021.

Vrnjačka Banja će do kraja avgusta 2021. biti bogatija za novi hotel Vrnjačke terme, kažu za eKapiju iz kompanije Gile gas, koja je investitor ovog projekta.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 04.09.2019.

11:25

Gradi se hotel Vrnjačke terme: Kompleks sa osam bazena biće otvoren 2021.
Foto: Depositphotos/YegorP

U gradnju je uloženo 7.347.000 evra, navode iz te kompanije.

Gradnja Vrnjačkih termi, površine 16.261 kvadratni metar, počela je krajem oktobra 2018, a predviđeno je da hotel sadrži 65 soba, 15 apartmana i jedan rezidencijalnii apartman, odnosno ukupno 160 ležajeva.

"Od dodatnog sadržaja planira se pet zatvorenih i tri otvorena bazena sa mineralnom vodom, velnes i spa-centar, mala i velika kongresna sala sa 110 i 30 mesta, nekoliko restorana i lobi-bar, teretana, bioskop, koncertni amfiteatar, dečja igraonica, bilijar, mini-golf na otvorenom, 12 garažnih mesta, veliki hotelski park", kažu iz kompanije.

Arhitektonsko rešenje izradio je Projektni biro TS Arhitektura, a građevinske radove izvodi firma Nikolić iz Vrnjačke Banje, piše eKapija.

"VS Energy iz Vrnjačke Banje radi betonažu, Lijena kom obavlja nadzor radova vezanih za vodovod. Tehnograd inženjering iz Kraljeva nam je dobavljač za gvožđe, a Termovent Kraljevo zadužen je za grejanje, dok firma Katić izvodi električarske radove", kažu iz kompanije Gile gas.

Oprema je, kako navode, iz uvoza, od firmi Polgun i Nozbart iz Turske.

Vrnjačke terme će po otvaranju zaposliti 70 radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: