Ulaganje u Lazarevac: Iz budžeta izdvojeno 10,5 miliona dinara za lepši stadion

Stadion u Lazarevcu dobio je još jedan teren sa veštačkom podlogom za koji je grad Beograd izdvojio 10,5 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 29.08.2019.

08:51

Ulaganje u Lazarevac: Iz budžeta izdvojeno 10,5 miliona dinara za lepši stadion
FOTO: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da to nije jedino ulaganje, da će Lazarevac dobiti moderan stadion po svim standardima FIFA i UEFA .

On je, tokom obilaska stadiona, rekao da su na terenima FK Kolubare stasali igrači koji pišu istoriju srpskog fudbala poput Nemanje Matića, Marka Grujića, Veljka Simića.

Vesić je rekao da su zahvaljujući Gradu Beogradu obezbeđena sredstva iz kapitalnog budžeta da se urade nove tribine na kojima će biti mesta za oko 3.500 ljudi, nadstrešnice.

Postavljeni su reflektori, a Fudbalski savez Srbije izgradio je još jedan teren.

"Lazarevac dobija moderan stadion i verujem da će to biti jedan od razloga zbog čega ćemo možda Kolubaru u budućnosti videti u prvoj ligi, jer to ovaj grad zaslužuje", rekao je Vesić.

Vesić je istakao da Grad nastoji da u sve opštine ulaže podjednako, bilo da je u pitanju Vračar, Stari grad, Obrenovac ili Lazarevac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: