Radojičić: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže da je danas važan dan zbog puštanja u saobraćaj autoputa "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 18.08.2019.

16:03

Radojičić: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo
Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

"Danas smo svi ponosni na autoput Miloš Veliki, na put koji zaista spaja Srbiju, kao i na uspeh neimara koji su ovaj autoput izgradili. Od danas će se od Beograda do Čačka stizati znatno brže i bezbednije.", rekao je gradonačelnik.

"Novi autoput značajan je i za privredu naše zemlje, jer omogućava lakši i sigurniji protok robe", objasnio je Radojičić i zaključio da se danas obeležava kraj realizacije uspešnog projekta - izgradnje autoputa "Miloš Veliki", ali i početak novih uspeha.

Istakao je još jedan momenat, za koji veruje da je važan, a to je da je danas potpisan ugovor za izgradnju deonice od Novog Beograda do Surčina.

"Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo. Ovo je važna godina zbog ovolikog broja realizovanih velikih investicionih projekata, posebno infrastruktunih što je pre svega rezutat zajedničkog rada predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije" rekao je gradonačelnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: