Ministarka stiže u kontrolu na istočnom kraku Koridora 10

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović boraviće od sutra do subote, 21. jula, na istočnom kraku Koridora 10.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 16.07.2019.

13:08

Ministarka stiže u kontrolu na istočnom kraku Koridora 10
FOTO: Depositphotos, diyan_nenov

Zajedno s njom doći će i državni sekretari, pomoćnici i savetnici.

Tokom boravka na istočnom kraku Кoridora 10, Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu.

Obići će radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Кoridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj.

Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Кoridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.

Predviđeni su, između ostalog i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Кoridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Кancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

20 h

Podeli: