Odabrani timovi koji ulaze u Delta Biznis Inkubator

Od 74 prijava za Delta Biznis Inkubator, odabrano je pet timova koji će od 15. jula ući u Delta biznis Inkubator.

Izvor: B92 Beograd
Podeli
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Komisiju koja je birala timove činilo je troje zaposlenih Delta Holdinga i pet istaknutih ljudi iz drugih kompanija, obrazovnih ustanova, startap centara.

Na taj način objektivnije je procenjen potencijal prijavljenih timova i ideja.

Odabrani timovi su:

1. Future Reality Systems DOO, Niš
2. Electric Sparrow Automotive doo, Beograd
3. Orlandus doo, Novi Sad
4. Stanarko, Beograd
5. Cargo Operator, Novi Sad

Tokom tri meseca trajanja ovog biznis inkubatora, svi timovi će jednom nedeljno imati sastanke sa stručnjacima iz kompanije koji su im dodaljeni kao mentori i sa biznis konsultantom.

Imaće i pristup online edukacijama na različite biznis teme: PR, marketing, finansije, prodaja….

Radiće i na zadacima koji će im pomoći da razviju svoj startap.

Osim toga, svaki tim će dodatno dobiti ono što im je potrebno za razvoj svog startapa, od konkretnih kontakata i sastanaka sa relevantnim ljudima do mogućnosti da svoj proizvod ili uslugu testiraju na našem imanju, u hotelu, fabrici.

Ovaj program je jedinstven jer kroz individualan pristup omogućava da svaki startap tim dobije ono što je njima potrebno na nivou razvoja na kome se trenutno nalaze, rekla je Nadica Milanović, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

"Cilj Delta Biznis Inkubatora je da pronađe ideju i tim sa najvećim potencijalom za razvoj, koja će prerasti u profitabilnu kompaniju, prepoznatljivu po svom proizvodu ili usluzi", objašnjava ona.

Nakon tri meseca trajanja Inkubatora, timovi će imati mogućnost da predstave svoj biznis plan i traže investiciju za dalji razvoj svog startapa.

Srbija

strana 1 od 188 idi na stranu