Put ravan kao pista: Obnovljena najoštećenija deonica auto-puta u Srbiji

Pet kilometara obnovljenog auto-puta od graničnog prelaza Batrovci ka Šidu danas je pušteno u saobraćaj.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.07.2019.

12:44

Put ravan kao pista: Obnovljena najoštećenija deonica auto-puta u Srbiji
Foto: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade/ M.Mirèetiæ

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navodi da će se završetkom radova rasteretiti granični prelaz za drumski i teretni saobraćaj tokom letnje sezone.

Od sutra, najavljuju, kreću radovi na mostu preko reke Bosut, a trenutno se izvode radovi ispred naplatne rampe Šid u pravcu ka Hrvatskoj i ispred naplatne stanice Kuzmin.

U saopštenju se podseća da je resorna ministarka Zorana Mihajlović nedavno obišla deonicu od Batrovaca ka Šidu i najavila da će radovi na rehabilitaciji prvih pet kilometara auto-puta od Batrovaca do Kuzmina biti završeni 1. jula, što je i urađeno. Investitor "Putevi Srbije" i izvođač radova "Integral" tada su obećali da će rekonstrukcija čitave deonice duge 21,6 kilometara biti završena do 15. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: