Preskakanje: Brz ulazak u garažu i izlazak iz nje VIDEO

Svi Beograđani znaju koliko dugo moraju da čekaju na blagajnama javnih garaža u glavnom gradu.

Srbija

Izvor: B92, Prva TV

Sreda, 19.06.2019.

10:31

Preskakanje: Brz ulazak u garažu i izlazak iz nje VIDEO
Foto: Prva TV

Dosadašnji način plaćanja pokazao se kao nesavršen, jer se dosta vremena izgubi na plaćanje, ulazak u javno parkiralište i izlazak iz njega. Nervozi zbog gužvi i izgubljenog vremena došao je kraj.

Parking servis je, zarad smanjivanja gužvi, uveo novinu te će stanovnici glavnog grada parkiranje u javnim garažama od sada moći da plate putem pripejd kartica koje će vozačima znatno skratiti vreme čekanja. Nova usluga parking servisa, kartica na dopunu, omogućava brzo plaćanje kao i mogućnost "preskakanja" - jednostavan ulazak u garažu i izlazak iz nje.

"Ideja je da omogućimo našim sugrađanima, korisnicima brzo i jednostavno plaćanje parkiranja ali i mogućnost da brzo ulaze i izlaze sa naših parkirališta", kaže ragana Brdar iz javno-komunalnog preduzeća Parking servis.

Ukoliko imate karticu, imate mogućnost preskakanja čekanja u redu i samim tim smanjite vreme provedeno na samom parkingu.

Kartica košta 650 dinara i može se kupiti na blagajnama i korisničkom servisu parking servisa, gde se može i dopuniti. Cena za sat parkinga je 120 dinara, a registrovanjem na portal Parking servisa dobijaju se i posebni popusti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

3 h

Podeli: