Vozači "odbranili" kolegu: Inspektori pokušali da oduzmu vozilo "Cammeo"

Inspektori drumskog saobraćaja u Beogradu doneli su rešenje o privremenom oduzimanju vozila marke "škoda rapid".

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 18.06.2019.

10:58

Vozači
Foto: Depositphotos, Syda_Productions

Kako navodi Tanjug, inpektori su polkušali da oduzmu vozilo od osobe koje nema odobrenje za obavljanje taksi prevoza putnika, a čiji je korisnik, po osnovu lizinga, CAMMEO GRUPA d.o.o. koja takođe nema odobrenje za obavljenje taksi prevoza.

Kako je saopštio beogradski Sekretarijat za inspekcijske poslove, međutim, zbog blokade lokacije kontrole od strane više desetina okupljenih lica koja pod okriljem CAMMEO GRUPA d.o.o. nelegalno obavljaju taksi prevoz putnika, rešenje o oduzimanju vozila nije izvršeno.

Sekretarijat će podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica koje nema odobrenje za obavljanje taksi prevoza i utvrditi odgovornost drugih privrednih subjekata i njihovih odgovornih lica, koji su svojim aktivnostima omogućili rad neregistrovanog taksi prevoznika i sprečili inspektore u vršenju službene dužnosti, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: