"Bez jakog srpskog sela nema jake Srbije"

Bez jakog srpskog sela nema jake Srbije, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na obeležavanju slave Svete Trojice u selu Končarevu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 16.06.2019.

16:37

FOTO:B92, Nataša Stojanoviæ

"Selo mora da se poštuje kao i svako ko živi na selu, jer je na selu malo teže nego u gradu. Da se ne setimo sela samo kada treba da dođemo za vikend da nešto uzmemo od onih koji se muče na selu i da odnesemo neku kesu u grad", poručio je Marković u saopštenju.

Iako to, kako kaže, znači da selo daje određeni mir, isto tako selu mora da se pomogne, da poljoprivredni proizvođač živi od svog rada, da zna šta će sledeće godine da seje, kolika će biti cena njegovog proizvoda, ko će ga kupiti i da se plati u roku.

Pozvao je i javne ličnosti da ne zaborave odakle su potekli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: