Rekonstrukcija beogradskih ulica: Hoće li biti saobraćajnog kolapsa? VIDEO

Petnaestog juna počinje rekonstrukcija i uređenje saobraćajnica - Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana.

Srbija

Izvor: B92, Prva TV

Petak, 14.06.2019.

09:50

Rekonstrukcija beogradskih ulica: Hoće li biti saobraćajnog kolapsa? VIDEO
Foto: Depositphotos/simply

Radovi na deonici od Ruzveltove do Zoološkog vrta podeljeni su u tri faze i svaka od njih traje od 60 do 70 dana.

O tome je Roksanda Babić razgovarala sa gradskim urbanistom Markom Stojčićem.

"Rekonstrukcija počinje sutra, a danas počinje školski raspust za osnovce pa očekujemo smanjen saobraćaj u Beogradu“, kazao je Stojičić za Prvu TV.

"Prva faza kreće od Ruzveltove ulice pa do Starine Novaka i do Takovske. Ona počinje sutra i trajaće 65 dana. Druga faza podrazumeva rekonstrukciju cele deonice Ulice Džordža Vašingtona. Ona traje 70 dana. Očekujemo da ćemo u drugu fazu oko 20. avgusta. Posle toga idemo na poslednju, treću fazu, koja će trajati 65 dana i kreće od 30. oktobra“, rekao je on.

"Po ugovoru sa izvođačem rok završetka radova je Nova godina, ali s obzirom da je krajem godine uvek velika gužva, zahtevali smo od izvođača da radovi budu gotovi do 20. decembra“, dodaje Stojčić.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: