Beograd raspisao nabavku za 299 vozila

Grad Beograd ugovorio je centralizovanu javnu nabavku jednog broja vozila koja će se unajmiti kroz operativni lizing, preneo je Sekretarijat za informisanje,

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 12.06.2019.

08:50

Beograd raspisao nabavku za 299 vozila
FOTO: Depositphotos, ogipetrovic94

Biće nabavljeno ukupno 299 vozila, 291 putnička i osam kombi vozila, a dobiće ih centri za socijalni rad, gradske inspekcije, javna komunalna preduzeća, ali će se oni koristiti i za zdravstvo, obrazovanje i dečje zaštite, poslove legalizacije, privredu, vanredne situacije, kulturu, životnu sredinu.

Sonja Božović, gradska sekretarka za inspekcijske poslove, taj sekretarijat ima pune ruke posla, pogotovo službenici koji svaki dan izlaze na teren i obavljaju svoje redovne zadatke na celoj teritoriji grada te su vozila za ove potrebe itekako dobrodošla.

"Veoma često je potrebno da na poziv i prijavu građana gradska inspekcija reaguje brzo i pravovremeno, a za to je neophodno imati odgovarajuće sredstvo što automobil svakako jeste. Na taj način omogućava se efikasnost u radu i pojačano prisustvo naših inspektora gde god je to neophodno", istakla je Božovićev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: