Radovi se privode kraju: Počelo asfaltiranje na Ipsilon kraku kod Subotice

Na Ipsilon kraku, obilaznici kod Subotice koja povezuje granični prelaz Kelebija s autoputem Horgoš-Novi Sad, počelo je asfaltiranje poslednje deonice tog puta.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

14:16

Radovi se privode kraju: Počelo asfaltiranje na Ipsilon kraku kod Subotice
FOTO: Depositphotos, diyan_nenov

Kako je saopštilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, asfaltni radovi započeti su na deonici dužine 1,5 kilometar, od kružne raskrsnice Ipsilon kraka sa Somborskim putem.

"Prvi sloj asfalta na ovoj deonici biće postavljen tokom sutrašnjeg dana, a do kraja meseca biće završeni i ostali slojevi asfalta", navodi se u saopštenju i dodaje da se radovi izvode intenzivno uprkos promenljivim vremenskim uslovima.

Ministarstvo je navelo da je za završetak kompletnog Ipsilon kraka, dužine 24 kilometra, preostalo da se završe radovi na 12 kilometara puta na Sektoru 1, od Somborskog puta do graničnog prelaza Kelebija, uključujući i 1,5 kilometar gde je danas počelo asfaltiranje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: