Dan letovanja 15 €: Gradonačelnik Sočija nudi posebne uslove za građane Srbije

Gradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov predložio je da se građanima Srbije obezbedi boravak sa punom uslugom u ruskom letovalištu po ceni od 15 evra po danu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.05.2019.

08:37

Dan letovanja 15 €: Gradonačelnik Sočija nudi posebne uslove za građane Srbije
Foto: Depositphotos, Ruletkka, 55883033

"Soči je prestonica svih odmarališta Rusije. Naši turoperatori su predložili kolegama u Srbiji organizovanje turističke razmene. Kada se to desi, onda će biti uspostavljena i direktna avionska linija iz Beograda do Sočija. To su svega dva sata leta. Predložili smo veoma povoljne i veoma prihvatljive uslove za građane Srbije - programe lečenja i oporavka od oktobra do maja po ceni od 15 evra po danu", rekao je Pahomov.

Kako je dodao, u tu cenu je uključeno sve - boravak u sanatorijumu, pun pasion, banjski tretmani, saopštila je BK grup.

"Kao gradonačelnik Sočija mogu da vam garantujem potpunu bezbednost i vrhunski komfor", istakao je Pahomov koji je bio na čelu delegacije Sočija koja je trodnevni boravak u Srbiji završila posetom Valjevu.

Tokom boravka zvanične delegacije olimpijskog grada Sočija vođeni su konstruktivni razgovori s visokim državnim zvaničnicima i predstavnicima lokalne samouprave.

Posebna pažnja posvećena je razvoju odnosa sa opštinama zapadne Srbije, s akcentom na proširenje turistčike saradnje i mogućnost da srpski poljoprivrednici plasiraju svoje proizvode na tržište Sočija, najvećeg banjskog lečiličta i najmodernijeg letovališta u Rusiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: