Po peti put zakazana prodaja Jugoremedije

Stečajni upravnik oglasio je još jednu prodaju zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija" u stečaju, a početna cena iznosi 800 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 17.05.2019.

15:13

Po peti put zakazana prodaja Jugoremedije
Foto: Depositphotos, Pakhnyushchyy

U oglasu stečajnog upravnika Radovana Savića, javno nadmetanje zakazano je za 24. jun ove godine.

Imovinu Jugoremedije čine industrijski kompleks, upravne zgrade, pomoćni objekti, kao i stan u Zrenjaninu, intelektualna svojina - 24 žiga, 28 motornih vozila, inventar i zalihe.

Prodaja je bila zakazana i u februaru ove godine, po početnoj ceni od 1,2 milijarde dinara, a proglašena je neuspešnom jer nije bilo zainteresovanih kupaca. Na toj, četvrtoj prodaji, bile su ponuđene zalihe lekova, mašine i uređaji za proizvodnju lekova, vozila, zgrade i pomoćne zgrade, a procenjena vrednost iznosi 3,8 milijardi dinara.

U novembru prošle godine prodavana je po početnoj ceni od 1,9 milijardi. Fabrika lekova je u stečaju od 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

15 h

Podeli: