Traže 200 radnika: Potrebni inženjeri, komercijalisti, vozači, električari, prodavci

Firme u Jagodini traže više od 200 radnika u oblasti saobraćaja, proizvodnje nameštaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, mašinstva...

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 08.05.2019.

13:25

Traže 200 radnika: Potrebni inženjeri, komercijalisti, vozači, električari, prodavci
Foto: Depositphotos, pressmaster, 11311277

Ovu informaciju saopštila je Filijala Nacionalne službe zapošljavanja za Pomoravski okrug u Jagodini.

Reč je o firmama "Jela", "Feman", "Aunde", "Radeks", "Ineks zaštita", "Andrea Confezioni", "Mesopromet company", štamparija "Zlatna knjiga", "Manufaktira plus", "Autokuća Tasić", "Link računari"...

"Najveće interesovanje poslodavaca odnosi se na zanimanja: mašinski i elektro inženjeri, elektrotehničari, komercijalisti, šivači, vozači, bravari, auto-mehaničari, auto-električari, mesari, prodavci, konobari, radnici u proizvodnji nameštaja", navodi se u saopštenju.

Filijala 10. maja u holu Kulturnog centra u Jagodini, organizuje Sajam zapošljavanja, na kome će poslodavci iskazati kadrovske potrebe za radnicima koji traže posao.

Filijala poslodavcima nudi "besplatnu profesionalnu selekciju kandidata i mogućnosti korišćenja finansijskih podsticaja pri zapošljavanju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: