Putevi Srbije: BG obilaznica biće završena za tri godine VIDEO

Beograd -- „Tokom boravka naše privredne delegacije u Kini potpisali smo tri memoranduma“, kazao je za Prvu TV Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto:Prva TV
Foto:Prva TV

„Što se tiče obilaznice oko Beograda, radi se deonica od Ostružnice do Bubanj potoka, to rade Kinezi i Azerbejdžanci“, kazao je direktor javnog preduzeća zaduženog za puteve Srbije. „Radi se most na Savi kod Ostružnice, to radi Štrabag, pa očekujemo da obilaznica bude završena za tri godine“, rekao je Drobnjak.

„Tokom boravka naše privredne delegacije u Kini potpisali smo tri memoranduma“, kazao je za Prvu TV Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“.

„Što se tiče obilaznice oko Beograda, radi se deonica od ostružnice do Bubanj potoka, to rade Kinezi i Azerbejdžanci“, kazao je direktor javnog preduzeća zaduženog za puteve Srbije.

„Radi se most na Savi kod Ostružnice, to radi Štrabag, pa očekujemo da obilaznica bude završena za tri godine“, rekao je Drobnjak.

Prema njegovim rečima, ti memorandumi se odnose na izgradnju auto-puta od Novog Sada do Rume, deonicu obilaznice Sektor C od Beograda do Pančeva, kao i finansijski ugovor za deonicu koridora 11 od Čačka do Požege.

strana 1 od 241 idi na stranu