Država ne zaboravlja one koji su se borili za nju: Kredit za vojne invalide

Ministar Zoran Đorđević sastao se sa predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida i predstavnicima domaćih poslovnih banaka.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2019.

09:34

Država ne zaboravlja one koji su se borili za nju: Kredit za vojne invalide
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Oni su razgovarali o mogućnostima odobravanja povoljnijih kredita za vojne invalide i korisnike porodične invalidnine.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je istakao da ovaj sastanak predstavlja važan pomak u rešavanju stambenog pitanja brojnih gradjana ove kategorije stanovništva, kojima su stanovi dodeljeni u zakup, a koji bi po povoljnijim uslovima uspeli isti da otkupe, kupe novi ili renoviraju postojeći.

"Naša je, ne samo obaveza već i želja da podjednako brinemo o svim gradjanima. Ne smemo i nećemo zaboraviti one koji su se borili za ovu zemlju i trudićemo se da im pomognemo u okviru mogućnosti koje imamo", rekao je Đorđević.

Predstavnici Srpske banke, Komercijalne banke i Poštanske štedionice, koji su prisustvovali ovom sastanku, iskazali su veliku spremnost saradnje u pronalaženju adekvatnog rešenja kada je ova tema u pitanju, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: