CarGo: Ponovo su nam oduzeli vozilo

Udruženje građana "CarGo" oglasilo se danas još jednim saopštenjem zbog incidenta koji se dogodio na Novom Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

17:46

CarGo: Ponovo su nam oduzeli vozilo
Foto: Thinkstock

"CarGo" je saopštio da su dva inspektora drumskog saobraćaja i četiri pripadnika komunalne policije oduzela vozilo članu tog udruženja građana na uglu Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara, na Novom Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, radi se o nastavku "hajke", pošto je to četvrti put da se oduzimaju vozilo članu Udruženja.

"Kakva se poruka šalje građanima ovakvim protivzakonitim akcijama", upitao je Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana "CarGo".

On je dodao da "CarGo neće stati sa radom, već će stati na put taksi mafiji i kartelima koji pljačkaju građane godinama", navodi se u saopštenju.

Oglasilo se i ministarstvo

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasio se povodom dopisa "CarGo" Republičkom javnom tužilaštvu.

Ministarstvo je istaklo da su iznete neistinite i zlonamerne tvrdnje o navodnim pritiscima koje potpredsednica vlade i ministarka Zorana Mihajlović vrši na državne organe radi nelegalnog gašenja privrednog društva i udruženja građana Kar go.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: