Protest: Stanari Topličinog venca ne žele pešačku zonu VIDEO

Stanari Topličinog venca najavili su sutra u 12 časova protest zbog toga što se ova ulica zatvara za saobraćaj i pretvara u pešačku zonu.

Srbija

Izvor: B92, Prva TV

Nedelja, 24.03.2019.

11:05

Protest: Stanari Topličinog venca ne žele pešačku zonu VIDEO
Foto: PrvaTV

Prema rečima žitelja ovog dela Beograda, oni su sada udaljeni 500 metara od prvog parkinga, a velike probleme imaju zbog nemogućnosti pristupa vozila Hitne pomoći i taksija, prenosi Prva TV.

"Od septembra 2018. godine su počeli radovi. Mi smo limitirani. Mi ne možemo našim vozilima da priđemo našoj zgradi bilo šta da donesmo. Ovde ima veliki broj starih lica, kao i onih sa malom decom", priča Andrea Kecman, jedna do stanarki Topličinog venca.

Prema njenim rečima, oni podržavaju da se Beograd otvori turistima, ali ovo nije human način prema građanima koji žive u centru prestonice.

„Ovo nije rešenje. Taj neki stranac će jednom u živtu proći ovom ulicom, a mi ovde živimo", objašnjava ona.

Građani se bune i što će se seći drveće koje se nalazi u ovoj ulici.

Oni su pisali nadležnima, ali niko ne želi da sa njima razgovara.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: