Majstor se ženio: Oko 700 građana nije imalo vodu dva dana VIDEO

Meštani dva sela kod Bujanovca bili su dva dana bez vode zbog ženidbe majstora iz gradskog vodovoda.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 14.03.2019.

19:03

Majstor se ženio: Oko 700 građana nije imalo vodu dva dana VIDEO
Foto: Prva TV

Do kvara na pumpi došlo je dok je trajala svadba, a iz bujanovačkog vodovoda nisu poslali drugog majstora.

Kako izveštava Prva TV, suvih slavina bilo je 700 žitelja Srpske Kuće i Karadnika. Zvali su nadležno komunalno preduzeće, ali električar nije dolazio. Ima slobodne dane, pa su čekali dva dana.

"Čuli smo da je električar pravio svadbu, pa nije imao ko da nam poveže struju na pumpu. Tek posle dva dana došli su iz Bujanovca i nama konačno pustili vodu", priča Dragica Petković iz Srpske Kuće.

Meštane nisu iznenadile suve česme jer često nemaju vodu. Iako imaju gradski vodovod mnoga domaćinstva su morala da kopaju bunare i postavljaju hidrofore. Češće bez vode su porodice koje žive na brdu iznad sela gde se nalazi i osnovna škola.

Javno preduzeće Komunalac u Bujanovcu koje je zaduženo i za vodosnabdevanje ima više od 200 zaposlenih.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: