Prekipelo im: Hoćemo zonu, nemamo gde da se parkiramo VIDEO

Zbog problema sa parkiranjem, stanari blokova 19, 19a, 21, 22, i 23 skupljaju potpise za uvođenje parking zone.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2019.

11:56

Prekipelo im: Hoćemo zonu, nemamo gde da se parkiramo VIDEO
Foto: Prva TV

Žitelji ovog dela Novog Beograda imaju velikih problema da pronađu parking mesto tokom celog dana.

Probleme prave "došljaci". Naime, veliki broj zaposlenih koji rade na Novom Beogradu, svoje automobile ostavlja oko njihovih zgrada, gde je parking besplatan. Zbog toga veliki broj žitelja ovog dela grada nemaju gde da ostave svog ljubimca na četiri točka.

Očigledno, žiteljima ovih blokova je prekipelo da kruže oko zgrada traže jedno prazno mesto. Pišu peticiju, a prikupljaju se i potpisi da nadležnim gradskim službama predaju zahtev da se ovi blokovi zoniraju. U tom slučaju, oni bi plaćali parkiranje vozila, a "došljacima" bi bilo ograničeno vreme za parkiranje.

Više u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

16 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: