Lagerovali materijal na NBG, kažnjen "MBA-Ratko Mitrović niskogradnja"

Komunalna policija kaznila je kompaniju "MBA Ratko Mitrović niskogradnja" jer je stvarala divlje deponije građevinskog materijala na Novom Beogradu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 21.02.2019.

10:22

Lagerovali materijal na NBG, kažnjen
(Foto: Thinkstock)

Kako je saopštio gradski Sekretarijat za informisanje, pripadnici Komunalne policija su na licu mesta zatekli radnike te kompanije kako istovaruju iz kamiona građevinski otpad na javnoj površini u Bulevaru heroja sa Košara, u pravcu ka Tošinom bunaru, pri čemu je utvrđeno da nema dozvolu za to i da taj posao radi nelegalno.

Protiv lica koja su zatečena u istovaru građevinskog otpada podnete su prekršajne i krivične prijave, a kompanija "MBA Ratko Mitrović niskogradnja" dobila je rok u kome je obavezna da vrati sve u pređašnje stanje.

"Komunalna policija nastavlja s kontrolom drugih mesta za koja postoje prijave građana da se nelegalno vrši istovar građevinskog materijala", dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: