PAZI, SNIMA SE: Kamere na koridorima 24/7 od ove nedelje

Video-nadzor duž gradilišta Južnog kraka Koridora 10 (Grdelica - Vladičin Han) je postavljen.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 20.02.2019.

15:32

PAZI, SNIMA SE: Kamere na koridorima 24/7 od ove nedelje
Foto: Thinkstock

A do kraja nedelje se očekuje ugradnja kamera i na potezu Istočnog kraka ovog koridora, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Video-nadzor na gradilištima Koridora 10, Južnom kraku, postavljen je na nekoliko lokacija, a Tunel Manajle pokriva 16 kamera.

U Ministarstvu kažu da trenutno razmatraju tehničke i druge opcije za omogućavanje javnog video-striminga, a "o mogućnostima i eventualnom pristupu video linku, javnost će biti blagovremeno obaveštena".

Kako je ranije najavila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, "u svakom trenutku tokom 24 sata svi će moći da vide kako se i da li se radi na gradilištima", kako bi se pratili ali i ubrzali građevinski radovi na koridorima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: