Niko neće Jugoremediju

Prodaja zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija", zakazana za 26. februar ove godine biće proglašena neuspešnom jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 20.02.2019.

10:03

Niko neće Jugoremediju
(Foto: Thinkstock)

Stečajni upravnik Radovan Savić zakazao je javno nadmetanje za 26. februar po početnoj ceni od 1,2 milijarde dinara, a rok za dostavljanje ponuda i uplatu depozita istekao je juče, 19. februara. Kako je novinarima rekao, nova prodaja biće oglašena uskoro.

Na ovoj, 4. prodaji ponudjene su zalihe lekova, mašine i uredjaji za proizvodnju lekova, vozila, zgrade i pomoćne zgrade, a procenjena vrednost iznosi 3.8 milijardi dinara. Fabrika lekova je u stečaju od 2012. godine, poslednja neuspešna prodaja bila je oglašena za novembar prošle godine po početnoj ceni od 1,9 milijardi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: