Ukida se SMS naplata parkiranja, ponovo se vraćaju greb-greb kartice

JKP "Parking servis" obavestio je korisnike da se do daljeg menja naplata parking-prostora u Čačku.

Srbija

Izvor: Morava info

Utorak, 12.02.2019.

17:28

Ukida se SMS naplata parkiranja, ponovo se vraćaju greb-greb kartice
Foto: Thinkstock

Kako prenosi Moravainfo.rs, u šturom saopštenju ovog preduzeća navodi se da sistem za naplatu usluga parkiranja putem SMS poruka trenutno nije u funkciji.

"Počev od srede 13. februara korisnici naših usluga plaćanje parkiranja motornih vozila vršiće kupovinom greb-greb kartica koje se mogu kupiti u kućicama za naplatu parkiranja i u obližnjim kioscima kao i direktno kod radnika JKP Parking servis Čačak, koji će se nalaziti na samim parkiralištima", navodi se u saopštenju.

Iz ovog javnog preduzeća još poručuju:

"JKP Parking servis Čačak vrši preseljenje direkcije preduzeća na novu lokaciju u Ulici cara Lazara 51. U toku je nabavka modula za softver za SMS naplatu parkiranja. Odmah po okončanju postupka javne nabavke obavestićemo javnost o daljim mogućnostima plaćanja usluga parkiranja. Molimo sve korisnike naših usluga da imaju razumevanje za novonastalu situaciju", navode u "Parking servisu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: