Sramota u marketu: Srpske "noblice" predstavili kao kosovski proizvod

Jedan kosovski market predstavio je srpske noblice kao kosovski proizvod.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2019.

19:08

Sramota u marketu: Srpske
(Foto: Thinkstock, ilustracija)

Izvor Kallxo je poslao fotografije koje su deo dokaza Ministarstva trgovine.

Tokom inspekcije u marketu u Prištini, inspektor je našao zastave Kosova u blizini markice sa cenom proizvoda koji nisu domaći, prenosi Kossev.

U vezi sa ovim, iz inspekcije kažu da tek treba da odluče da li će ovaj market biti kažnjen.

Odgovarajući na pitanja službenica iz maerketa je potvrdila da je market načinio grešku i da očekuju odluku inspektorata.

"Nije greškom postavljena zastava, ali je izvršena promena na polici i zaboravljena je. Nisu doneli neku odluku samo su mi napisali zapisnik i odluku mi još nisu vratili. Napisali su zapisnik poslali su tamo, ali odluku još uvek nemamo. Napravila sam grešku što je zaboravljena ali šta da radim, pogrešila sam“, kaže službenica ovog marketa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

11 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: