Madrid, Barsa, Kairo, Nica: Er Srbija uvodi devet novih linija

Kompanija Er Srbija najavila je da će od juna ove godine uvesti redovne direktne letove tokom cele godine ka sedam novih destinacija.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2019.

15:40

Madrid, Barsa, Kairo, Nica: Er Srbija uvodi devet novih linija
Foto: Air Serbia

Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, kao i dve sezonske linije za Nicu i Zadar.

Biće povećan i broj letova na najfrekventnijim postojećim linijama Er Srbije, uključujući Cirih, Pariz i Dubrovnik, navedeno je u saopštenju.
Air Serbia
"Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu između 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio-prevoznik", izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Širenje međunarodne mreže destinacija Er Srbije, kako je istaknuto, "predstavlja logičan korak napred u skladu sa planovima ekspanzije srpske nacionalne avio-kompanije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: