Novi treninzi, seminari i obuke

U narednom periodu organizuje se veliki broj treninga, seminara i obuka uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine i znanja.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

09:53

Novi treninzi, seminari i obuke
Foto: Thinkstock

Forum Media 30. januara organizuje seminar "Preraspodela radnog vremena i organizacija radnog vremena“.

Ovaj seminar Vam omogućava bolje ratzumevanje instituta preraspodele radnog vremena, razmenu praktičnih iskustava (aktuelna službena mišljenja i sudska praksa u ovoj oblasti), savete kako da pravilno i bez posledica organizujete radno vreme kroz uvođenje preraspodele radnog vremena, kako da ispunite obaveze prema zaposlenom za vreme rada u režimu preraspodele radnog vremena, kao i savete kako da zaštitite svoja prava i interese kroz adekvatan normativni okvir.

Istog dana u organizaciji MNG centra održaće se seminar "Izbegavanje dvostrukog međunarodnog oporezivanja“.

Na seminaru će poseban osvrt biti na novim rešenjima iz člana 40 Zakona o porezu na dobit pravnih lica (oporezivanje naknada od usluga...) i rešenjima sadržanim u Ugovorima o izbegavanju dvostrukog oporezivanja koja su proistekla iz donetih novina izmenjenog Zakona o porezu na dobiti pravnih lica a predstavljaju proširenje predmeta oporezivanja porezom po odbitku.

Cilj seminara je upoznavanje sa odredbama ugovora o međunarodnom dvostrukom oporezivanju, kao i upoznavanje sa odgovarajućim mogućnostima za ostvarenje značajnih ušteda poreza. Ciljna grupa su spoljnotrgovinske firme, odnosno nadležni rukovodioci, komercijalisti i finansijske službe..

Psihorelaks 2. februara organizuje trening "Upravljanje stresom – Novi Sad", koji je namenjen svima koji žele da poboljšaju svoje veštine za upravljanje stresom kako u privatnom tako i u poslovnom okruženju i savladaju upotrebu kratkih relaksacionih tehnika.

Broj učesnika je ograničen na 10 polaznika. Učesnici dobijaju radni materijal, a po završetku treninga i sertifikat, sa naznačenim brojem pređenih sati.

Seminar "Agilno upravljanje projektima" namenjen je rukovodiocima projekata, članovima projektnih timova, funkcionalnim rukovodiocima, a traje 3 dana, od 4. do 6. februara.
Foto: Thinkstock
H.art Development Center 8. februara organizuje trening "Vođenje kroz promene i upravljanje promenama".

Neke od tema treninga su značaj promena za savremeno poslovanje i značaj upravljanja tim promenama, vrste promena, ključne uloge u promeni: onaj ko inicira, spušta i sprovodi/aplicira promenu, faze uvođenja promene, iniciranje promene i predviđanje prepreka, planiranje promene, implementacija promene i evaluacija efekata, upravljanje otporima.

U Privrednoj komori Srbije istog dana biće održan seminar "Finansijsko upravljanje i kontrola i strateški plan".

Integrisani sistemi "Finansijsko upravljanje i kontrola" (kao planski dokument od finansijske važnosti) i "Strateški plan" (koji prati projekcije budžeta i finansijskog plana za naredne dve godine), omogućiće Vašoj organizaciji da ide u korak sa zahtevima Evropske Unije.

Seminar će Vam razjasniti suštinu strateškog plana, način izrade, čemu služi, šta je cilj i koja je upotreba. Upoznaće Vas sa prednostima pozicioniranja ciljeva vaše organizacije u skladu sa budžetom/finansijskim planom na najbolji mogući način, kroz zakonito, ekonomično efektivno trošenje sredstava.

Seminar je namenjen svim korisnicima javnih sredstava, zaposlenima u lokalnoj samoupravi, kao i svim direktnim i indirektnim korisnicima javnih sredstava.

Od 18. do 21. februara održavaće se obuka "GDPR i Zakon o zaštiti podataka" u organizaciji CEIB-a.

Cilj je razvijanje kompetencija i znanja potrebnih za vođenje svih procesa u skladu sa zahtevima Opšte uredbe o zaštiti podataka (GDPR) u organizaciji​, a obuka nosi 31CPD boda.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: