BG dobija 2 nova mosta, kod "BG na vodi" dogodine VIDEO

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević izjavio je da će sledeće godine početi izgradnja mosta preko Save, kod Beograda na vodi.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 21.12.2018.

09:37

BG dobija 2 nova mosta, kod
Foto: Grad Beograd

Govoreći o Predlogu budžeta glavnog grada za sledeću godinu, Nikodijević je za Prvu TV kazao da je sledeće godine predviđeno projektovanje i početak izgradnje mosta preko Save kod "Beograda na vodi", kao i početak projektovanja za most na Adi Huji.

Takođe je, kako je naveo, u planu projektovanje jednog tunela koji će spojiti savsku i dunavsku terasu.

Planirani su ogromni infrastrukturni projekti, zbog čega su izdvajanja za investicije 40 odsto veće nego prošle godine, navodi Nikodijević.

Opširnije o tome šta je predviđeno budžetom za 2019. godinu pogledajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

20 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: