Uređuje se trg, biće kao 1970. godine

Konkurs za izbor firme koja će za 30 miliona dinara rekonstruisati centralni trg s fontanom u Niškoj Banji, raspisaće Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 15.12.2018.

12:15

Uređuje se trg, biće kao 1970. godine
(Foto: Thinkstock)

Na nedavnoj sednici Veća grada Niša predsednik Opštine Niška Banja Dejan Jovanović je rekao da će do početka naredne turističke sezone trg s fontanama biti popločan sa 5.000 "behaton ploča" i vraćen u stanje kao 1970. godine, kad je izgrađen.

Ove jeseni su obnovljene pešačke staze u Niškoj Banji, a pre toga vodotok s mostićem i centralno šetalište. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije je po projektu Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj dalo 15 miliona dinara za sanaciju trga. Još 10 miliona dinara biće za trg dato iz gradskog budžeta Niša, a iz budžeta Opštine Niške Banje dva miliona. JKP "Mediana" će dati milion ipo za nabavku zelenila, a JKP "Parking servis" 500.000 dinara za "parkovski mobilijar", najavio je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: