"Vi sve vreme o rušenju, a ja sve vreme kako se gradi" VIDEO

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da je ostao samo jedan neasfaltirani kilometar na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 04.12.2018.

09:11

Foto: Prva, screenshot

Mihajlovićeva se uključila uživo u Jutro Prve TV sa, kako je navela, jednog od najlepših mostova, Džemin do, koji s enalazi na visini od 62 metra.

"Veličanstveno izgleda. Dva su mosta posebno visoka, Džemin Do i Vrla. Ima 33 mosta u dužini od 6,7 kilometara. Nije slučajno najteže gradilište u Evropi, 27 je kilometara auto-puta kroz Grdeličku klisuru, samo kilometar nije asfaltiran", navle ja Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, na dve kritične tačke se radi ubrzano, 24 sata.

"Sve što je urađeno na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru deluje veličanstveno i građani stvarno treba da znaju da je ovo stvarno vrlo teško gradilište. Podsetiću da 2014. nije postojao ni metar izgrađenog auto-puta, a prošle godine asfalt ni na jednom kilometru", navela je ona.

A šta ministarka kaže o tome gde spava tokom ovonedeljnog privremenog boravka na toj lokaciji, kako joj izgleda radni dan, kao i kako teku radovi na saniranju kosine pogledajte u video-prilogu:

Ministarka je, između ostalog, odgovorila i na navodne optužbe da stotine hiljada dinara troši na nove tepihe u kabinetu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: