Beograđani besni na GSP: Merili smo i uverili se VIDEO

Beograđani se već duže žale na neredovnost linija Gradskog saobraćajnog preduzeća, a ekipa Prve TV i sama se jutros uverila u to.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.12.2018.

10:40

Beograđani besni na GSP: Merili smo i uverili se VIDEO
Foto: Prva, screenshot

Povodom pritužbe jedne sugrađanke da linija 39 ne saobraća po redu vožnje, ekipa te televizije je merila tokom sat vremena jutarnjeg špica koliko je vozila prošlo, na stanici Trg oslobođenja u Kumodraškoj ulici na Voždovcu.

"Prosledili smo Sekretarijatu za javni prevoz mejl i dobili odgovor da na liniji 39 tokom jutarnjeg i popodnevnog špica saobraća na 9 minuta, odnosno 8 vozila tokom jednog sata, dok je u vanvršnom satu 7 vozila na sat sa intervalom od 10 minuta", navodi reporter Prve.

Prema njgeovim rečima, od 8.25 do 9.25 umesto osam vozila, koliko bi trebalo, stiglo je svega pet. "Autobusi su prošli u 8.32, 8.50, 9.04, 9.20 i 9.25 i proverićemo sa Sekretarijatom u čemu je problem i zašto linija 39 ne saobraća u predviđenim terminima."

Pogledajte u video-prilogu:

Pročitajte i:

- Beograđani na ivici strpljenja: "Ovo je katastrofalno"

- Građani besni, GSP čekaju i 40 min; Vidite ko plaća, pa pričamo

- GSP ostaje bez vozača: Voziće nas Pakistanci

- "Zacrtali 80.000 RSD, to bi zaustavilo odlazak" VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: