"Hvala penzionerima"; Vučić: Svi se uzjogunili zbog pisma

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je zahvalio penzionerima jer, istakao je, bez njih reforme u Srbiji ne bi bile uspešne.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.11.2018.

10:27

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Žao mu je, kazao je, što niko nije preneo sadržaj pisma upućenog penzionerima zbog kojeg su se, kako je rekao, uzjogunili i uzbunili.

"Svi su se uzjogunili, uzbunili oko svega toga, samo niko nije rekao šta sam napisao. Zahvalio sam im - bez njih reforme ne bi bile uspešne u Srbiji" rekao je Vučić u izjavi za TV Pink.

Predsednik je svim građanima Srbije čestitao na tome što smo pokazali da sa malo ruku i malom finansijskom snagom možemo da se borimo protiv velikih kada radimo vredno i posvećeno.

Napomenuo je da se danas u Kuli otvara fabrika Kalcedonije, peta po redu u Srbiji, ali i naveo da još dosta toga treba da se uradi u tom kraju, kao i Somboru i Apatinu, navodeći da su Vrbas, Leskovac, Zaječar, Valjevo...sledeće destinacije gde će se dovesti nove fabrike.

Naveo je da je za Srbiju najvažnije da sačuva mir i da unapređuje ekonomiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: