Prvi put posle 6 godina - BG ne duguje toplanama

Aleksandar Antić kaže da su sve toplane u Srbiji spremene za grejnu sezonu i da građani nemaju razloga za brigu jer je snabdevanje energenatima normalno.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 16.11.2018.

09:01

Prvi put posle 6 godina - BG ne duguje toplanama
Foto: Thinkstock

Ministar energetike i rudarstva je to izjavio prilikom obilaska Beogradske toplane, gde je kazao da je u svih 60 toplana u zemlji na vreme urađen remont i pripremljeni energenti.

"Gasa ima dovoljno, Banatski dvor je pun do vrha, a za toplane koje koriste mazut i ugalj, sve neophodne količine su u pripremama", kazao je Antić za RTS.

Predsednik skupštine Beograda Nikola Nikodijević kazao je da su beogradske toplane uspešno preduzeće i da prvi put posle šest godina, grad nema dugova prema toplanama, kao i da toplane ne duguju ništa za gas Srbijagasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: