Steknite dodatne veštine, prijavite se na neki od seminara

Beograd je tradicionalno domaćin velikog broja konferencija, seminara i obuka, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na neku od njih i u narednom periodu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

12:42

Steknite dodatne veštine, prijavite se na neki od seminara
Foto: Thinkstock

Scrum je jedan od najšire zastupljenih i najjednostavnijih Agile framework-a u svetu. U početku Scrum je korišćen u razvoju softvera, dok danas veliki broj kompanija koristi Scrum i na kompleksnim projektima u raznim privrednim granama. Kao i svi Agile okviri kreiran je da u projektno planiranje, razvoj i implementaciju unese transparentnost i jasnoću. Postoje tri osnovne uloge u Scrum-u i to su Scrum Master, Product Owner i članovi razvojnog tima.

Sertifikacioni Scrum Master
kurs obično traje dva dana, međutim u Agile Month-u Novembar 2018 biće organizovan po drugi put i trodnevni Scrum Master kurs – extended.

Mokrogorska škola menadžmenta kao vodeća domaća institucija za profesionalno usavršavanje rukovodilaca organizuje Zimski Vivaldi CFO & Legal forum koji će okupiti oko 100 profesionalaca iz oblasti finansija i korporativnog prava.

Tema ovogodišnjeg foruma je "Poslovanje bez ljudi"... Koje su finansijske i pravne posledice?

Seminar iz poreskih aktuelnosti i promena koje nas očekuju u 2019. godini - "Poreski izazovi u 2019." , a ovo su dsamo neka od pitanja koja će se razmatrati: Da li su poreski obveznici spremi na promene koje ih očekuju u 2019. godini? Šta nam donosi potpisivanje multilateralnog sporazuma i kakve se izmene ugovora o izbegavanju dvostrukog oporezivanja mogu očekivati Šta donosi uvođenje BEPS regulative i izmenjene OECD smernice za transferne cene? Kakvi su poreski aspekti novih računovodstvenih standarda? Kakva se reforma poreske uprave očekuje?

Na konkurse za oglašene slobodne radne pozicije se prijavljuje znatno veći broj kandidata nego ranije. Uz pomoć treninga "HR alati - Veštine regrutacije i selekcije" naučićete kako kreirati opis posla i ogas za slobodno radno mesto, regrutacija kandidata i oglašavanje slobodne radne pozicije, predselekcija kandidata na osnovu primljenih biografija, kako sastaviti pitanja za intervju, kreiranje rang liste kandidata itd.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: