B92 saznaje: E-prijava u Centralni registar od utorka

Elektronska prijava u Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja biće omogućena najkasnije od sledećeg utorka, 13. novembra, saznaje B92.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 09.11.2018.

10:01

B92 saznaje: E-prijava u Centralni registar od utorka
Foto: Thinkstock

Usluga elektronske prijave i odjave za korisnike socijalnog osiguranja nedostupna je od 29. oktobra ove godine zbog tehničkih problema koji su nastupili kao posledica više sukcesivnih nestanaka električne energije u toku kratkog vremenskog intervala.

Kako saznajemo, na otklanjanju problema se još radi, ali se očekuje da oni budu otklonjeni do utorka, kada bi elektronska prijava ponovo trebalo da bude moguća.

Za sve dane nedostupnosti servisa biće, kako smo saznali, omogućena retroaktivna prijava i niko zbog prekida rada neće trpeti nikakve posledice.

Inače, prijava i odjava je sve vreme moguća fizički na šalterima tri institucije – Fonda Penzijsko-invalidskog osiguranja, Fonda zdravstvenog osiguranja, kao i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: