Dolazak Lidla: "Majstori smo da problematizujemo najpozitivnije"

Dolazak Lidla je najpozitivnija stvar koja je mogla da se dogodi, kaže ministar trgovine Rasim Ljajić.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2018.

12:11

Dolazak Lidla:
(Foto: Getty images)

Na pitanje da li će dolazak "Lidla" dugoročno uticati na snižavanje cena, Ljajić je kazao da smo "tradicionalno majstori da najpozitivniju stvar problematizujemo i dovedemo u pitanje".

"Ovo je najpozitivnija stvar koja je mogla da se dogodi. Priča sa pilićima, gužvama u 'Lidlu' sve je pokušaj potpune diskreditacije jednog krajnje pozitivnog projekta. Nema drugog načina za obaranje cena osnovnih proizvoda osim konkurencije", rekao je ministar.

On je ukazao da se dolaskom "Lidla" pojačava konkurencija, kao i da će svi morati da se bore za svog kupca kako bi omogućili veći izbor i pristupačnije cene.

"'Lidl' ovim aktivnostima samo pokušava da nađe svoje mesto na tržištu, siguran sam da će tih akcija biti tokom cele godine i da će drugi pribegavati sličnim akcijama jer se bore za kupce", naveo je Ljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: