"Sačuvajte te novine, imam i sa RTS-a o BG na vodi"

Sačuvajte te novine, sačuvaćemo i mi šta su pisali, pa ćemo vidimo ko je lagao, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

11:00

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vučić je to kazao odgovarajući na pitanje novinara o napisima da je priča o subvencionisanim stanovima obična propaganda.

"Molim vas, sačuvajte te Đilasove novine, sačuvaćemo i mi i šta su rekli predstavnici sindikata. Imam i sa državne televizije sačuvane delove gde se bog i batina Olivera Kovačević sprda sa Beogradom na vodi i tvrdi da neće postojati, a nikada nismo čuli reč izvinite za sve njihove laži", objasnio je Vučić.

Istakao je da će za samo mesec početi izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, a da će u svih sedam gradova radovi početi do maja.

"Za pripadnike vojske, policije, BIA, Odeljenja za izvršenje krivičnih sankcija, krećemo još ovog meseca sa izgradnjom u Vranju Nišu, zatim slede Kraljevo, Kragujevac, Beograd, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Požarevac, Leskovac, Prokuplje i Čačak", objasnio je on.

"Neće dugo vremena proći i moći ćemo da vidimo ko je lagao. Ispostaviće se kao i obično, i ljudi će moći da to vide", rekao je Vučić.

Kazao je da umesto da neki pozdrave dobre stvari, kao što su smanjenje nezaposlenosti, javnog duga i slično, pokušavaju da te stvari pretvore u nešlo loše.

"Govorili su o sekretaru za kulturu u Beogradu, a u njihovo vreme nismo imali muzeje. Sve ono što ste ugasili, zatvorili, opljačkali neko danas podiže i daje građanima da mogu da koriste", poručio je on.

Vučić je kazao da ne ume da se bavi propagandom, i da se time, kao i lažima i neistinama bave njegovi protivnici.

Pozvao je sve, koji imaju pitanja da postave, jer je bio optužen da je navodno izbegao škakljiva pitanja, da dođu i pitaju ga šta god hoće, a on će odgovoriti, kao i do sada na svako pitanje. "Ali, nema pitanja kojim je moguće da pokažu da su neuspešni oni koji su uspešni", naglasio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: