Vučić: 500 inženjera? Bulatović preterao

Filipinska kompanija Imi otvorila je svoju fabriku u Nišu, a predsednik Aleksandar Vučić rekao je da mu je to delovalo nestvarno.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 29.09.2018.

11:26

Vučić: 500 inženjera? Bulatović preterao
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikoliæ

"Priznao sam to danas, nisam bio preveliki optimista, delovelo mi je nestvarno kada smo prvi put razgovarali", rekao je on.

"Da se ja pohvalim ovim kao da sam sam napravio. Ovo je mehanizam kojim se otvaraju vrata, koji se ovde pravi. Iskreno mislio sam da se garažna vrata lakše otvaraju, sada ćemo iz Srbije ova čuda da šaljemo širom sveta", rekao je Vučić na otvaranju fabrike za proizvodnju elektronske komponente za automobilsku i industriju informacionih tehnologija.

Vučić je istakao i da su prve linije postavljene, a 74 radnika već radi.

"Nikada se neću umoriti od dolazaka u Niš i otvaranja sve većeg broja fabrika. Iz ambisa krize i siromaštva od Niša pokušaćemo da napravimo regionalni centar", istakao je on.

Vučić je rekao da Imi otvara vrata budućnosti 21. veka i da ćemo postati deo globalnih trendova.

On je istakao i da su mu predstavnici ove kompanije rekli da su pesimisti, da ne vole da preteruju u obećanjima, ali da obično bude i bolje od onoga što kažu.

Vučić je rekao i da je gradonačelnik Darko Bulatović preterao za broj inženjera, a obaveza je da ih bude 15 odsto.

Vučić im je na kraju poručio i da ne bi pogrešilida su otišli u Jagodinu ili bilo koji grad na teritoriji Srbije jer bi ih svuda dočekali vredni i marljivi ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: