"Samo 2% sa 'određenim devijacijama', ne znači da su loši"

Više od 98 odsto kontrolisanih uzoraka naftnih derivata u Srbiji imalo je traženi kvalitet, kazao je u Beogradu ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 25.09.2018.

14:43

Foto: Thinkstock

Kako je naveo, manje od dva odsto je bilo "sa određenim devijacijama, što ne znači da su bili loši",

Po njegovim rečima, dobra kontrola prometa nafte i naftnih derivata doprinosi većim prihodima budžeta, ali i boljem kvalitetu goriva za potrošače.

"Kvalitet goriva u Srbiji biće dodatno unapređen posle završetka radova na postrojenju za duboku preradu u Rafineriji nafte u Pančevu, što se očekuje u 2019. godini", najavio je Antić na sastanku Naftnog foruma u organizaciji Energetske zajednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

8 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: