Na projektu rade od početka godine: Prvi brojači parking mesta

Požarevačko Javno komunalno preduzeće Parking servis postavilo je prve brojače slobodnih parking mesta u Požarevcu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

15:17

Na projektu rade od početka godine: Prvi brojači parking mesta
Foto: Thinkstock

Brojači parking mesta postavljeni su u Ulici Moše Pijade kod Centralne apoteke i u Drinskoj ulici kod zgrade Načelstva, kao i na zatvorenim parkiralištima kod pijace krug.

Direktorka Parking servisa Marija Papović rekla je za radio Boom 93 da su brojači parking mesta projekat na kome ovo javno preduzeće radi od početka godine.

Ona je rekla da je cilj tih brojača mesta da skrate vreme traženja slobodnog parking mesta u gradu, kao i rasterećivanje zatvorenog parkirališta kod pijace Krug, tako što će vozače preusmeriti na ostala zatvorena parkirališta kod zgrade Načelstva i Doma Omladine.

Marija Papović je najavila da će u nastavku projekta biti postavljeno još brojača slobodnih parking mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

20 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: