"Radićemo dan-noć, 10.000 na raspolaganju narodu Srbije"

Predsednik turske kompanije Tašjapi Emrulah Turanli kaže da je toj kompaniji Srbija dala veliku odgovornost da završi projekat auto-puta Beograd - Sarajevo.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 21.09.2018.

14:23

Foto: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade Srbije M.Mirèetiæ

On je prilikom potpisivanja Okvirnog sporazuma u oblasti infrastrukturnih projekata sa Srbijom, što obuhvata i izgradnju auto-puta Beograd-Sarajevo, kazao da će raditi dan i noć kako bi opravdali poverenje i prema narodu i prema državi.

"Dobili smo podršku da ovaj projekat prijateljstva izvedemo do kraja, spremili smo skoro sve i uskoro ćemo krenuti izvođenje projekta kako bismo u što skorijem roku počeli svoj zadatak", rekao je on i dodao da niko ne treba da sumnja u ovaj projekat i da će biti urađen u rekordnom roku, čak i pre vremena.

Kako je naveo, svih 10.000 zaposlenih u toj kompaniji biće na raspolaganju narodu Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: